Élőzenés esték a Hági udvarban

Kellemes élőzene mellett várunk vacsorára és egy baráti beszélgetésre.
03.07. Bárzene Pálinkó Péterrel
Kőbányai Stúdió, zongora szakán végzett 2005-ben.
Szeged Live Band, Blues Bell, Blues B. R. Others, Show Me zenekarokban zenélt. Török Ádám, Little G, Tóth Bagi Csabával adott koncertet. Jelenleg a Jazzarosa, Acoustic Soul, Mil Pasos és az Útközband zenekarokban billentyűs. Főként a gospel, soul, r&b, jazz, funky, blues műfajokat kedveli.
03.08. Mits Marci, szaxofon
Mits Marci 4 évesen kezdett el furulyázni, majd 8 évesen az Állami Zeneiskolában zongorázni, zenélt a Quimbyben, a Pannonia Ska Orchestra-ban, az Unisex zenekarokban.
2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz szaxofon szakán, ahol Borbély Mihálytól és Elek Istvántól tanult.
Együtt koncertezett többek között Márkus Tiborral, László Attilával, Romhányi Áronnal, Pély Barnával, Szendőfi Péterrel, Szabó Dániellel, Muck Ferenccel, Birta Miklóssal, és Mits Gergellyel.
03.13. Take Three Jazz Band
03.21. Hacklebarry Guys
Az utcazenekarként és színpadon is átütő erővel megszólaló banda humoros, improvizatív műsoraiban a delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát idézi meg.
A Közép-Európa szerte koncertező szegedi zenekart az elmúlt években nagy siker fogadta többek közt Little G. Weevil, a Ferenczi György és a Rackajam, a Ripoff Raskolnikov Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Borsodi Blues Collective előzenekaraként. 2017-ben szerepet kaptak a szegedi Kisszínházban színpadra kerülő Csehov darabban, a Ványa bácsiban. 2018-ban közös turnén vettek részt a Ripoff Raskolnikov Band-del.
Az egyedi zenekari felszerelés, a bőröndből készített lábdob, a szájharmonika hangosítására használt fém tölcsér vagy az „iskolai hangszórókból” épített Tesla Bassman erősítő igazán izgalmas színpadképet teremt a banda humoros, improvizatív műsoraihoz.
A delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát megidéző zenekartól hallhatunk többek közt Hound Dog Taylor, Seasick Steve, RL Burnside, John Lee Hooker, Gary Clarck Jr., Sonny Boy Williamson II átgondolásokat.
A zenekar tagjai: Balogh Ede Farkas – bőrönd dobcucc Balogh Gyula – ének, gitár Prekop Győző – szájharmonika
03.28. Take Three Jazz Band

Asztalfoglalás: +36-30-870-7900
Belépés ingyenes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük