2020. jún 06. 09:00 - 12:00

Folytatódik Szegeden, a Napfény városában a Brunch Jóga eseménysorozatunk!

Ezúttal a Hági Udvar Bár & Bisztró biztosítja a csodaszép helyet a jógagyakorláshoz. Miközben mi nyújtózkodunk és stresszt oldunk, addig a Hági konyhájában frissen készítik nekünk a finomabbnál finomabb ételeket. A meglepetés desszert alapanyagait a The Bridge Bio, az organikus család szolgáltatja! Sőt, az esemény után is egészséges, minőségi ételekkel és italokkal ajándékozunk meg Titeket, melyről a The Bridge Bio, az organikus család (rizsdesszert & Veggy Café), a VIWA Vitaminwater (1 vitamin víz), a Hester's Life (1 adag granola) és a Majomkenyér (1 doboz keksz) fog gondoskodni.

Oktató: Hézső-Roszkos Mónika (OKJ Sportoktató, Jógaoktató)

Amire számíthatsz:

  • egy átmozgató, stresszoldó jógaélmény
  • ínycsiklandó gasztronómiai finomságok (ételérzékenységedről kérünk előre tájékoztass minket)

A jelenlegi helyzethez alkalmazkodva a létszám korlátozott, maximum 15 fő részvétele lehetséges. Kérünk, hogy amennyiben lehetőséged van rá, jógamatracot hozz magaddal! Ha nincs matracod, akkor egy csúszásmentes törölköző is szuper lesz, mi pedig intézzük alá a matracot!

Ára: 4500 ft/fő, ami tartalmazza a 90 perces jógagyakorlást, a Hági által készült finom ételeket és italokat, valamint a fent említett magyar cégek ajándéktermékeit 😉

Program:

09:00 - 09:15 érkezés
09:15 - 10:45 jógagyakorlás
10:45 - től, elfoglaljuk helyünket a közös Bruncholáshoz

Jelentkezni itt tudsz:

spotjogaszeged@gamil.com
+36305339660