2020. jún. 26. 18:00 - 22:00

Légy részese egy igazi, minden érzékszerve ható gasztro-estnek, melyben felfedezzük Szeged szépségeit és ízeit!

Az est során a város kulináris érdekességei, helyszínei kerülnek terítékre egy hangulatos séta keretében. Majd az ízek birodalmába kalandozunk tovább Szeged nagy múltú vendéglátóhelyén, a Hágiban, ahol egy 4 fogásos borvacsorával várunk.

A finom falatok mellé komponált, 5-féle borkülönlegesség adja meg a teljes ízélmény: Dula Bence híres egri borait kóstoljuk borszakértő segítségével.

Menü:

Köszöntő bor: Dula Egri CSILLAG 2019
1. fogás :Süllő, citrusos gersli rizotto & Blanc de Pinot noir
2. fogás: Spárga, fekete erdei sonka, grillezett kecskesajt & Nyáridő '19 Pinot noir rozé
3. fogás: Rozé kacsamell, snidlinges burgonyapüré & Gőzmalmosi Kékfrankos 2009
4. fogás: Csokoládé sufflé, mazsola & Dula Therezia

Részvételi díj: 12.990,-Ft/fő

Jelentkezéshttp://elmenyseta.hu/borvacsoras-elmenyseta/

Részvételi díj tartalmazza:

  • Kb. 1,5 órás gyalogos városnézés idegenvezetővel,
  • 4 fogásos vacsorát egy hangulatos belvárosi étterem külön termében
  • 5-féle bor kóstolását borszakértő segítségével
  • Séta során auido guide készülék használatát

Létszám: min. 15 fő, maximum 25 fő

Jelentkezési határidő: 2020. június 23. (kedd) 22.00